Contacteaza-ne 0758 55 88 18

Acord de confidentialitate niadturism.ro

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC NIAD PROFESSIONAL SOLUTIONS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:

- pentru a crea o rezervare sau pentru cumpararea unui serviciu de pe pagina noastra web sau prin e-mail, posta, fax sau telefon.

- pentru inregistrarea ca si utilizator al paginii noastre, la inscrierea in serviciul de newsletter sau pentru diferite concursuri si promotii

- acceptarea de a participa la diferitele chestionare lansate de catre Niad Travel, ca operator al portalului www.niadturism.ro

Sunteţi obligati să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru rezervarile solicitatea sau pentru cumpararea de servicii turistice de pe pagina noastra web. Refuzul dvs. determină imposibilitatea realizarii acestor operatiuni. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: agentii de turism partenere, sisteme de rezervari acreditate, platforme sau operatori acreditati pentru vanzarea de bilete de avion, transferuri, cazare ori catre locatii de cazare.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de NIAD TRAVEL ? □DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail : office@niadturism.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră vor fi transferate în tarile ce reprezinta destinatii in ofertele turistice postate pe site-ul web www.niadturism.ro, în vederea finalizarii cu succes a solicitarilor dumneavoastra."

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

x

NEWSLETTER

AFLA TOATE NOUTATILE

Daca vrei sa fii primul care afla despre noutati, promotii, scrie-ne adresa ta de e-mail mai jos si-ti vom trimite periodic newsletter-ul NiadTurism.