Contacteaza-ne 0758 55 88 18

Despre niadturism.ro

Pasiunea pentru calatorii, dar mai ales pasiunea pentru turismul culinar au dus la crearea agentiei Niad Travel, o agentie de turism detailista fara vanzare directa, asa cum a fost clasificata de catre Ministerul Turismului din Romania, in baza legilor romanesti in vogoare.

Legalitatea functionarii noastre poate fi verificata consultand Asigurarea de Insolvabilitate, in vogoare, care este afisata pe site-ul nostru, www.niadturism.ro, dar si pe site-ul Ministerului Turismului, la sectiunea AUTORIZARE TURISM, unde aparem in lista agentiilor de turism acreditate legal : http://turism.gov.ro/autorizare-turism/.

Scopul principal al agentiei NIAD TRAVEL il reprezinta consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.

Actionariatul firmei este compus din persoane cu experienta in domeniul turistic, iar conducerea agentiei este asigurata de un Director tanar, Buzoianu Mihnea Ciprian,absolvent al Facultatii de Comert si Turism din cadrul ASE Bucuresti si care, desi destul de tanar, se poate lauda cu experienta in domeniul turismului, dobandita in tara, dar si in Grecia si SUA.

In perioada 2014 – 2017, cei doi actionari ai NIAD TRAVEL, am fost co-owneri ai agentiei PONTIC TOUR, agentie din care ne-am desprins in luna ianuarie 2017, dupa care am infiintat actuala agentie, NIAD TRAVEL.

Dorim promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intâmpinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turism. Pornind de la aceasta premiza, am incercat intotdeauna sa rezolvam solicitarile clientilor cat mai bine si mai corect posibil ceea ce a dus la turisti multumiti ce au revenit la noi cu incredere.

Activitatea noastra este orientata permanent spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice si adaptarea lor la tendintele si standardele internationale.

Parteneriatele incheiate cu furnizorii de servicii turistice, parteneri selectati cu foarte mare atentie,ne permit sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele turistice intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.

Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra dorind sa va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va imbogatisufleteste calatorind in cele mai diferite destinatii, dar si punandu-va la dispozitie informatii mai putin cunoascute de catre consumatorii din turism, legate mai ales de latura culinara a zonelor turistice din care provin ofertele noastre.

De ce aceste informatii ?

Simplu ! Pentru ca oricine calatoreste, trebuie sa si manance, iar preparatele culinare specifice fiecarei zone in parte, reprezinta cea mai simpla si mai eficienta modalitate de a intelege cultura locala, obiceiurile si modul de viata al celor din zona.

Cu alte cuvinte : preparatele culinare locale, restaurantele traditionale locale, precum si obiceiurile culinare ale localnicilor, asigura cea mai buna forma de socializare cu bastinasii zonei.

Nu veti intelege niciodata mai bine cum gandesc si cum sunt oamenii dintr-o animita zona a Greciei, de exemplu, decat daca veti servi, impreuna cu ei, la o taverna locala, o portie de SOUVLAKI, asa cum se prepara el in zona respectiva !

Nici Tara Motilor nu o veti intelege mai bine, decat daca serviti acolo un BALMOŞ sau o PLĂCINTĂ MOŢEASCĂ coapta pe LESPEDE DE PIATRĂ.

Aceasta este tendinta pe care NIAD TRAVEL o are atunci cand propune destinatii sau pachete de vacanta !

Dar cel mai bine este sa ne puneti la incercare ! Trimiteti solicitarile dumneavoastra pe adresa de e-mail : vacante@niadturism.ro, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil !

x

NEWSLETTER

AFLA TOATE NOUTATILE

Daca vrei sa fii primul care afla despre noutati, promotii, scrie-ne adresa ta de e-mail mai jos si-ti vom trimite periodic newsletter-ul NiadTurism.