
1119 RETETE PROFESIONALE, VALORI NUTRITIVE SI ENERGETICE, SCAZAMINTE si multe altele intr-un RETETAR
De mult timp incerc sa scot in evidenta importanta dezvoltarii (si la noi, in Romania !) a segmentului de TURISM CULINAR !
Romania are un potential fabulos in ceea ce priveste zestrea culinara, iar TURISMUL CULINAR este un turism NESEZONIER !
Se poate practica in orice perioada a anului !
Tendintele mondiale, dar mai ales cele europene, impun reguli ce au menirea de a asigura mai multa siguranta consumatorului, in acest sector.
De aceea, am transpus in format PDF un RETETAR care - zic eu - vine in sprijinul celor care desfasoara activitati comerciale in acest sector, dar nu numai !
Ce contine acest RETATAR ?
in primul rand, veti gasi in el 1119 retete profesionale, structurate pe 10 si 100 de portii !
Ce are in plus fata de alte materiale de acest gen ?
Multe, foarte multe !
Trebuie avut in vedere ca :
- fiecare reteta foloseste ingrediente naturale, fara E-uri, singurii potentiatori de gust fiind DOAR INGREDIENTELE NATURALE !
- fiecare reteta are gramajele pentru 10 si 100 de portii sau dupa caz, la sosuri, ingredientele pentru 1 kg sau 10 kg. de sos.
- fiecare reteta este insotita de GRAMAJUL / PORTIE.
- fiecare retata are VALORILE NUTRITIVE (protide ; lipide ; glucide) si ENERGETICE (calorii) raportate la gramajul portiei si la ingredientele folosite.
Vezi exemple de RETETE AICI !
Cumpara RETETARUL AICI ! Plata doar cu cardul !
Retetele din continut, sunt impartite, dupa cum urmeaza :
- SOSURI CALDE (36 retete)
- SOSURI RECI (19 retete)
- PREPARATE RECI DIN BRANZA, OUA si LEGUME (38 retete)
- PREPARATE RECI DIN CARNE (47 retete)
- PREPARATE RECI DIN VANAT (13 retete)
- PREPARATE RECI DIN PESTE (151 retete)
- PREPARATE CALDE DIN PESTE (41 retete)
- BORSURI (12 retete)
- CIORBE (56 retete)
- CREME - Supe crema (20 retete)
- SUPE (41 retete)
- GARNITURI (19 retete)
- PREPARATE CALDE DIN LEGUME, PASTE FAINOASE, BRANZA, OUA (125 retete)
- PREPARATE CALDE DIN CARNE DE BOVINE (136 retete)
- PREPARATE CALDE DIN CARNE DE VITEL (61 retete)
- PREPARATE CALDE DIN CARNE DE PORC (137 retete)
- PREPARATE CALDE DIN CARNE DE OVINE (29 retete)
- PREPARATE CALDE DIN CARNE DE PASARE (85 retete)
- PREPARATE CALDE DIN CARNE DE VANAT (53 retete)
Vazi cuprinsul retetarului : AICI !
Cumpara retetarul AICI ! Plata doar cu cardul !
Cu ce mai vine in plus acest RETETAR ?
Vine in plus cu :
- Termeni tehnici folositi in bucatarie, cu explicatiile lor - 55 termeni tehnici uzuali si de baza.
- Continutul diverselor alimente, in substante nutritive (cele mai importante 171 alimente de baza folosite in bucatarie pentru prepararea diverselor retete). Este vorba despre CALORII ; PROTIDE ; LIPIDE si GLUCIDE calculate per KG cantitate.
- Tabel ce cuprinde cotele de SCAZAMINTE prin CURATARE, FIERBERE, COACERE, PRAJIRE a diverselor alimente de baza folosite la prepararea retetelor (carne, legume, fructe, peste etc) - 165 de exemple.
- Indicator ce cuprinde PREPARATELE CE SE POT REALIZA IN FUNCTIE DE SEZON.
- Exemple de MENIURI PENTRU DIVERSE OCAZII (30 exemple).
Daca toate aceste informatii v-au convis, puteti cumpara acest RETETAR, in format PDF, in doar cateva minute !
Dati CLICK AICI !
Faceti-va cont si apoi veti fi directionati catre o pagina care are la final 3 modalitati de plata !
Deocamdata este functionala DOAR PLATA CU CARDUL !
Veti fi directionati catre o pagina securizata ce va va permite sa faceti plata cu cardul in conditii de siguranta maxima !
IMPORTANT ! Trebuie sa aveti o adresa de e-mail de YAHOO sau GMAIL !
Dupa validarea platii, veti primi retetarul prin e-mail !
Pentru orice detalii suplimentare contactati-ne pe adresa de e-mail : adrian@chefbuzu.com !