
Turism culinar in Bulgaria : SUPA TOPCHETA (Ciorba de perisoare).
NIAD TRAVEL te introduce in fascinanta lume a turismului culinar !
Această supă bulgară clasică,#SupaTopcheta (Supa Topcheta - Ciorba de perisoare),este formată din perisoare de vită sau de porc gătite într-o ciorba aromata alături de diverse legume.
Perisoarele fragede încorporează în principal orez, ceapă și o varietate de condimente, iar zeama ciorbei este,de obicei,îngroșata cu iaurt sau ouă și, de obicei, condimentat cu suc de lămâie.
Asociată în mod tradițional cu Crăciunul, această ciorba reconfortantă, cremoasă, este un fel de mâncare de bază savurat în multe ocazii speciale, decorat cu generozitate cu pătrunjel și servit de obicei alături de pâine.
Locatii de cazare in BULGARIA, atent selectionate de catre NIAD TRAVEL, gasesti AICI !
Pentru oferte personalizate de sejur in #BULGARIA, contactati #NIADTRAVEL pe adresa de e-mail : vacante@niadturism.ro, la numarul de telefon : 0758.55.88.18. sau solocita oferta AICI !