
Turism culinar in Bulgaria : WINE KEBAB
NIAD TRAVEL te introduce in fascinanta lume a turismului culinar !
#WineKebab este o tocană bulgarească populară, făcută cu carne și vin, care sunt combinate cu o varietate de legume și condimente.
Acest fel de mâncare poate fi făcut cu orice tip de carne, dar carnea de vită este cea mai obișnuită alegere.
Carnea este tăiată cubulețe și rumenită în ulei, apoi se inabusa cu o varietate de legume precum morcovi, țelină, ceapă, praz și ardei.
În cele din urmă, o cantitate generoasă de vin, de obicei roșu, este adăugată în oală și gătită până când aromele se combină și sosul obține o culoare maro închis și o grosime specifică.
Mâncarea este condimentată de obicei cu frunze de dafin, boabe de piper și ienibahar, care oferă o aromă înțepătoare acestei tocănițe, întâlnită în mod obișnuit în restaurantele tradiționale bulgărești, mai ales în timpul iernii.#WineKebab se combina incredibil de bine cu orez simplu sau piure de cartofi.
Înainte de servire, este de obicei garnisit cu pătrunjel proaspăt tocat.
Locatii de cazare in BULGARIA, atent selectionate de catre NIAD TRAVEL, gasesti AICI !
Pentru oferte personalizate de sejur in #BULGARIA, contactati #NIADTRAVEL pe adresa de e-mail : vacante@niadturism.ro, la numarul de telefon : 0758.55.88.18. sau solocita oferta AICI !