
Turism culinar in Turcia - KAZANDIBI.
Datând din vremurile otomane,#KAZANDIBI este un fel de mâncare turcească care poate fi tradus prin budincă arsă,referindu-se la fundul ars al tigaii în care este gătită.
Desertul este format din unt,lapte,făină de orez,zahăr,amidon și arome precum vanilie,apă de trandafiri sau gumă de mastic.
În Turcia,#KAZANDIBI este de obicei servit ca panglici subțiri care apoi sunt rulate,deși poate fi servit și în pătrate groase.
Blatul caramelizat al #KAZANDIBI îi conferă o aromă de speciala,care contrastează destul de frumos cu aromele dulci și lăptoase din interior.
Se recomandă asocierea acestui preparat cu o ceașcă de cafea turcească fierbinte sau ceai.
NIAD TRAVEL iti propune si locatiile unde poti degusta cea mai buna #KAZANDIBI, dupa cum au declarat specialistii :
- ÖZKONAK LOKANTASI – Istanbul, Turcia.
- HAFIZ MUSTAFA EMINONU – Istanbul, Turcia.
- GÖREME MUHALLEBICISI – Istanbul, Turcia.
- ZEYNEL MUHALLEBICISI – Istanbul, Turcia.
- SARAY MUHALLEBICISI – Istanbul, Turcia.
- SÜTIŞ – Istanbul, Turcia.
Pentru oferte personalizate de sejur in #TURCIA, contactati #NIADTRAVEL pe adresa de e-mail : vacante@niadturism.ro, la numarul de telefon : 0758.55.88.18. sau solicita oferta AICI !