Contacteaza-ne 0758 55 88 18

Placeholder
Aparthotel ALASITAS APARTMENTS 3* - Pieria (Riviera Olimpului), Grecia.
Placeholder
Aparthotel DIAS 1* - Pieria (Riviera Olimpului), Grecia.
Placeholder
Aparthotel FILOXENIA 2* - Pieria (Riviera Olimpului), Grecia.

Pieria este o prefectura greaca. Resedinta sa este Katerini. Face parte din periferia Macedonia Centrala. Are o populatie de 134 739 locuitori.
Niad Travel va informeaza despre ce este mai important de stiut despre Pieria (Riviera Olimpului) :
Riviera Olimpului are plaje întinse, munti inalti si dealuri pline cu maslini, vita de vie si pini. Paralia Katerini, Olympic Beach si Nei Pori reprezinta perlele statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord si sunt situate la aproximativ 75 de kilometri sud de Salonic si sunt dominate de legendarul Munte Olimp. Climatul din Grecia este un tipic climat mediteranean : ierni blande si ploioase , veri relativ calde si uscate si,in general, perioade lungi de soare in cea mai mare parte a anului. Aici, sezonul de plaja si baie incepe in prima parte a lunii mai, si se încheie in a doua jumatate a lunii octombrie.
Daca v-am convins si v-ati propus o vacanta in Pieria (Riviera Olimpului), daca doriti un sejur in Pieria (Riviera Olimpului) alaturi de cei dragi, nu ezitati sa consultati ofertele Niad Travel, pentru ca doar cu noi iti rezervi rapid si la cel mai bun pret vacanta ta in insula Pieria (Riviera Olimpului).

x

NEWSLETTER

AFLA TOATE NOUTATILE

Daca vrei sa fii primul care afla despre noutati, promotii, scrie-ne adresa ta de e-mail mai jos si-ti vom trimite periodic newsletter-ul NiadTurism.